Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Eko cedilo

15,00 €
Koda produkta: 171

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Lepo, eko kuhinjsko cedilo - izredno praktično, v grafitno sivi barvi. Primerno za vsakodnevno uporabo in pomivanje v pomivalnem storju.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Retro eko cedilo, ki vas bo navdušilo - izredno praktično, v lepi, grafitno sivi barvi. Primeren za vsakodnevno uporabo in tudi pomivanje v pomivalnem stroju

OPIS IZDELKA

MATERIALI/SESTAVA: mleti bambus in koruza, ojačano s smolo melamina 

VELIKOST: Veliko cedilo, 100 lukenj, globina 23.5 x višina 11.5 cm  

BARVA: siva

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.