Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Chip & Dip posodica RDEČA

14,95 €
Koda produkta: 68

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Chip & Dip posodica ima šest razdelkov v katerih lahko servirate prigrizke in tudi omakice saj se material ne navzame vonja ali barv.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Chip & Dip posodica bo popestrila vaš pogrinjek na zabavi ali pikniku. V njej lahko servirate šest različnih omakic in prigrizkov. Odlično darilo za vse, ki cenijo eko izdelke.

MATERIAL/SESTAVINE: bambusova vlakna in koruzni škrob.

MERE: D 31.5 x Š 31.5 x V 3.5cm

BARVA: rdeča (Cherry Red)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.