Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Desertni krožnik SIV

5,00 €
Koda produkta: 263

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Mali desertni krožnik v nežni pastelni sivi barvi je primeren za manjše prigrike ali sladice. Prisrčno in naravi prijazno.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Sedaj lahko male desertne krožnike kupite tudi ločeno, po barvah in si ustvarite komplet v vaši najljubši barvni kombinaciji. Dodajte h kompletu še male vilice v enakih barvah in pripravljeni ste, da navdušite svoje goste. Krožniki so zaradi svoje naravne sestave okolju prijazni, biorazgradljivi, pomivate pa jih lahko kar v pomivalnem stroju.

BARVA: pastelno siva

MERE: 18,2 x 1,7 cm

MATERIAL/ SESTAVA:  bambusova vlakna in koruzni škrob ojačana z melaminom

 

ZUPERZOZIAL

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.