Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Desertni krožniki PASTELNI SET

27,00 €
Koda produkta: 260

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Komplet šestih desertnih krožnikov v nežnih pastelnih barvah, bo pusto sladico spremenilo v odličen desert. Odlično se ujemajo s pastelnimi vilicami.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli
13,00 €

Podorobnosti

Barviti, eko in pripočni desetni krožniki. Še posebej kadar na njih postrežete rojstnodnevno torto. Zaradi svoje naravne sestave, so okolju prijazni, biorazgradljivi, perete pa jih lahko kar v pomivalnem stroju.

BARVA: raznobarvni v pastelnih tonih (kot na fotografiji)

MERE: 18,2 x 1,7 cm

MATERIAL/ SESTAVA:  bambusova vlakna in koruzni škrob ojačana z melaminom

 

ZUPERZOZIAL

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.