Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Deska za rezanje

16,95 €
Koda produkta: 150

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Deska za rezanje, močna in vzdržljiva. Vsaka stran z različno podlago: gladko in rebrasto. Opremljena je z vrvico iz jute za enostavno obešanje.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Uporabite desko za rezanje - ChopChop, kot pladenj za narezke ali tapase. Lepa in uporabna v živih barva. Lahko jo perete v pomivalnem stroju najboljše od vsega pa je, da je biorazgradljiva zahvaljujoč svoji naravni sestavi.

MATERIAL/ SESTAVA: 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob. Vrvica iz jute.

MERE: L 37.5 x W 15 x H 0.8 cm

BARVA: svetlo zelena

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.