Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Dišeča sveča GINGERBREAD

17,00 €
Koda produkta: 218

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

Dišeče sveče Our Own Candle Company so izdelane v Ameriki ter navdušujejo z vrhunskim vonjem, ki je enako intenziven od začetka pa do konca gorenja. Gingerbread vanilla je kombinacija sladke vanilije v kombinaciji s prazničnim ingverjem. Naj vonj po pravkar pečenih piškotih napolni vaš dom.
Dodatni artikli

Podorobnosti

Dišeča sveča v steklenem vintage kozarcu z vonjem ingverjevih piškotkov in vanilije je prava izbira za vse slakdosnedce, ki imate radi dom napolnjen z vonjem pravkar pečenih piškotov. Sladek vonj vanilije in ingverja za pravo praznično vzdušje. Primerno za darila tako zanjo kot zanj.

KOLIČINA: Velik vintage kozarec, 368,5 g, do 100 ur gorenja

IZDELANO: v ZDA

 

Ljubezen do dišečih sveč je podjetje Our own candle company iz Amerike vodila v iskanje pravi sestavin in načinov, s katerimi bi naredili svečo, ki bi bila iz kvalitetnih sestavin in kljub temu cenovno dostopna kupcu, svečo, ki bi lepo in enakomerno gorela, kjer se vosek ne bi nabiral v grudicah ter bi zgorel do konca, svečo, ki bi ohranila enak vonj od začetka pa do konca gorenja ter ne bi onesnaževala okolja.

 

S trdim delom, posvečenostjo ljubezni do sveč in zaupanju vase jim je uspelo. Njihove sveče so iz:

  • najkvalitetnejših sestavin in še vedno dostopne različnim kupcem,
  • velike sveče gorijo do 100 ur, majhne sveče pa do 30 ur
  • ves čas gorenja ohranijo enak vonj
  • mešanica parafina in sojineg voska omogoča žive barve, vonj ki napolni prostor ter ima odlično izgorevanje, zaradi česar pri gorenju ne nastajajo grudice ter izgori čisto do konca kozarca,
  • uporabljajo stenj brez svinca,
  • vse sveče so v steklenih kozarcih, ki jih lahko reciklirate (ali ponovo uporabite), kot tudi pločevinast pokrovček,
  • sojin vosek je za razliko od parafina proizvod trajnostne uporabe, ki ne onesnažuje okolja,
  • imajo več kot 50 različnih omamnih vonjav, med katerimi boste brez dvoma našli ne le eno, temveč za vsako priložnost, »pravo svečo«.