Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Granola s piro in jabolki

Cena: 7,00 €

Akcijska cena: 5,00 €

Koda produkta: 73

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Začnite jutro z zdravim zajtrkom - domačo, hrustljavo granolo s piro in jabolki.

Sestavine: domači pirini kosmiči iz slovenske ekološke pridelave, sončnična semena, bučna semena, jabolka, rozine, sezam, med, oljčno olje, cimet in muškatni orešček.

V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Začnite jutro z zdravim zajtrkom - domačo, hrustljavo granolo s piro in jabolki. Granola je sladkana le z medom in suhim sadjem. Slovenski proizvod, narejen izključno iz naravnih sestavin.

SESTAVINE: domači pirini kosmiči iz slovenske ekološke pridelave, sončnična semena, bučna semena, jabolka, rozine, sezam, med, oljčno olje, cimet in muškatni orešček. NETO KOLIČINA: 350g

POREKLO: Slovenija

ZNAMKA: Fruštek

 

Fruštek je hrustljavo dišeča mešanica kosmičev, oreščkov, suhega sadja, medu in oljčnega olja. Slajen je samo z medom in suhim sadjem, zato ni pretirano sladek. Skrbijo, da so sestavine karseda kakovostne in da jih je čimveč iz lokalne in ekološke pridelave, zato sodelujejo s slovenskimi kmetovalci in slovenskimi čebelarji.

Osnovni ponudbi granol nenehno dodajajo različne sezonske okuse, polnozrnate piškotke, žitne ploščice in še in še. Fruštek lahko v miru »pofruštkate« doma, ga vzamete s seboj na pot ali pa ga poklonite kot odlično in malce drugačno darilo. Fruštek je vedno dobra ideja, tako ali drugače :) 

Ne pozabite na jutra!

Da bo zajtrk postal vaš pravi mali ritual, nikar ne pozabite lepega pogrinjka na mizi, šopka cvetlic v vazi in lepe Rebamboojeve skodelice. Zajtrk je še vedno najpomembnejši obrok dneva in Fruštek je ta, ki poskrbi, da boste zajtrkovanje zares vzljubili.