Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Globok krožnik ORANŽEN

Cena: 8,95 €

Akcijska cena: 6,00 €

Koda produkta: 27

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

Globok krožnik primeren za juhe, solate ali testenine. Pralen v pomivalnem stroju in biorazgradljiv saj je narejen iz naravnih materialov.
Dodatni artikli

Podorobnosti

Za omamne kremne juhe ali pa zvrhan krožnik testenin - možnosti uporabe so neskončne, saj se krožnik ne navzame vonjav in barv, je prijazen okolju, bio-razgradljiv, zaradi prijetne naravne teksture in svežih barv pa je nepogrešljiv v vašem domu.

MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob

MERE: 22.5 x 4.5cm

BARVA: oranžna (Pumpkin Orange)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.