Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Kozarec ORANŽEN

Cena: 5,00 €

Akcijska cena: 3,50 €

Koda produkta: 9

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

Naj se zabava začne! Lepi na pogled in praktični za uporabo saj so primerni za vse vrste napitkov, od ledeno hladnih, do vročih. Pralni v pomivalnem stroju in biorazgradljivi! Naj bo piknik, otroška zabava ali izlet s šotorom, barvit kozarček je vsekakor nujna oprema.

Dodatni artikli

Podorobnosti

Barviti kozarci, primerni za vse vrste pijač - od osvežilnega ledenega čaja, milk shake-a do vročega maroškega čaja. Prijetni za oko in primerni za uporabo v pomivalnem stroju.

MATERIAL / SESTAVA: 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob

MERE: 300ml, 8 x 10.5 cm

BARVA: oranžna (Pumpkin Orange)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.