Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Krožnik za sladice ORANŽEN

Cena: 5,95 €

Akcijska cena: 3,50 €

Koda produkta: 23

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Majhen a vsestransko uporaben krožnik. Za predjed, malico ali desert. Z vami na zabavah, piknikih in kampiranju. Pralen v pomivalnem stroju in biorazgradljiv saj je narejen iz naravnih materialov.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli
5,00 € 3,50 €

Podorobnosti

Krožnik za majhne grižljajčke lahko uporabite na mnogo načinov - za deserte, slastne predjedi, večerne grižljajčke ali topel toast pred službo. Krožnik se počuti odlično v barviti družbi velikega krožnika in globokega krožnika. Odličen skandinavski dizajn s posluhom za naravo!

MATERIAL/ SESTAVA:v bambusova vlakna in koruzni škrob

MERE: 20.5 x 1,5 cm

BARVE: oranžna (Pumpkin Orange)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.