Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Posoda ''reši moj kruh''

44,95 €
Koda produkta: 45

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

Posoda za shranjevanje kruha, ki ohranja njegovo svežino in obstojnost. Ima večnamenski pokrov iz bambusa je saj se ga lahko uporablja tudi kot desko za rezanje.
Dodatni artikli

Podorobnosti

Velika posoda za kruh služi za varno in zdravo shranjevanje kruha. V njeni notranjosti bo kruh ostal dlje časa svež. Njen pokrov iz bambusa je večnamenski, saj se ga lahko uporablja tudi kot desko za rezanje. Sodoben in prepoznaven dizajn, ki ne sme manjkati v kuhinji.

MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiva posoda za kruh iz bambusa in koruznega škroba. Pokrov, ki se uporablja tudi kot deska za rezanje, je iz bambusa.

MERE: D 40 x Š 23.5 x V 13.5cm

BARVA: bela (Coconut White)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.