Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Posoda za ljubitelje piškotov

22,95 €
Koda produkta: 46

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Ta čudovita okrogla posoda z bambusovim pokrovom in tesnilom, bo poskrbela, da bodo vaši piškoti ostali sveži in hrustljavi.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

V tej čudoviti posodi se bodo super počutili prav vsi okusni piškoti, ki bodo tako ostali sveži in hrustljavi. Bambusov pokrov je obdan tudi s silikonskim tesnilom, zaradi česar bodo vaše dobrote neprodušno zaprte.

MATERIAL/ SESTAVA: bambusova vlakna in koruzni škrob. Pokrov je iz bambusa in naravi prijaznega silikona.

MERE: Š 19.5 x V 9 cm, 1500 ml 

BARVA: bela (Coconut White)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.