Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

ARTIKEL Z NAPAKO: Visoka posoda

Cena: 14,95 €

Akcijska cena: 8,00 €

Koda produkta: 162

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

ARTIKEL Z NAPAKO: pokrov posode za shranjevanje je malo odkrhan, vendar to ne vpliva na zapiranje ali tesnenje posode.
Minimalističen dizajn, naravi prijazen produkt in maksimalna uporabnost.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Popolna dopolnitev kuhinje - stilsko dovršene in eko posode za shranjevanje, nizozemske znamke Zuperzozial vas bodo navdušile. Ne navzemajo se vonj ali barv, kljub temu, da so bio-razgradljive, pa jih lahko operete v pomivalnem stroju.

MATERIAL/ SESTAVA: 100% bio-razgradljiva posoda za shranjevanje iz bambusa in koruze. Pokrov je iz bambusa in naravi prijaznega silikona. 
MERE: Š 10.5 x V 17cm 750ml 
BARVA: siva

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.