Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Skledice za sladkosnede

29,95 €
Koda produkta: 43

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

V kompletu je šest raznobarvnih posodic. Posodice so primerne za kosmiče, juhe, prigrizke, omakice ali sladice. Pralne so v pomivalnem stroju in biorazgradljive saj so narejene iz naravnih materialov.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

V paketu je šest barvitih posodic, z retro pridihom, ki kar kličejo po sadni kupi ali pudingu z malinovim prelivom! Pravzaprav so imenitne za prav vse ure dneva - za jutranje kosmiče, opoldansko sadno malico, zdravilno juho in večerne omakice, ki se podajo k slanim prigrizkom.

MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob.

MERE: D: 10 x 7cm, 225ml 

BARVA: raznobarvne

Reciklirano pakiranje

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.