Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Fairy Lights Briksdal

29,00 €
Koda produkta: 154

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Dekorativne okrasne lučke, ki vas bodo očarale! Toplla svetloba in minimalistične, bele bunkice so odlične za v katerikoli prostor.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Dekorativne okrasne notranje lučke, fairy lights so lahko barvite ali pa v elegantnih, umirjenih barvah. So popolna dekoracija za dom, saj lahko z njimi okrasite dom, jih obesite, razporedite po mizi, kjer služijo za dekoracijo ali pa poudarite zanimive detajle v vašem domu. Odlične so tudi za otroške sobe, saj pričarajo prijetno ambientalno svetlobo, ki pomirja. Dobite jih v lepem darilnem pakiranju.

DOLŽINA: 140 cm od prve do zadnje bunkice + 150 cm od vtičnice do prve bunkice, razdalja med bunkicami je 14 cm

MATERIAL: barvite bunkice so izdelane iz poliestrske preje in imajo premer 7 cm ter luknjo za girlando z lučkami

BARVA: Briksdal

SESTAVLJENE v Franciji


Navodila za poljubno barvno sestavljanje, so priložena.

 

Dekorativne lučke podjetja La Case du Cousin Paul so plod velike ljubezni, potovanja okoli sveta in poguma dveh mladih Parižanov.

                Ljubezen ju je vodila na skupno pot okoli sveta. Tam sta našla prve bombažne lučke, ki sta jih podarila kot darilo svojim prijateljem v Franciji. Njun pogum pa je bil zaslužen, da sta kljub temu da sta ostala brez službe in prihrankov, upala stopiti na pot ustvarjanja podjetja z dekorativnimi lučkami, katere danes pozna cel svet. V tem času sta postala starša malega Paul-a in po njem sta poimenovala podjetje La Case du Cousin Paul.