Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Fin potovalni lonček ROZA

15,00 €
Koda produkta: 62

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Take away lonček je primeren za hladne ali vroče napitke. Posebno držalo je odporno na vročino, pokrovček za pitje pa je narejen iz koži prijaznega silikona.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Vam vedno zmanjka časa za jutranjo kavo ali čaj? Potovalni lonček s posebnim držalom odpornim na vročino, je odlična, barvita in okolju prijazna izbira za rešitev tega problema. Vzemite ga s seboj kamorkoli greste.

MATERIAL/ SESTAVA: bambusova vlakna in koruzni škrob. Pokrovček je iz naravi prijaznega silikona.

MERE: D 9.5 x V 14.5cm, 400 ml

BARVA: roza (Lollipop pink)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.