Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Dostava

Izdelki na zalogi bodo dostavljeni v roku 3 delovnih dni od dneva naročila oz. prejema plačila na naš račun (v primeru plačila po predračunu). Če naročenih artiklov ni na zalogi, bo ponudnik kupca o predvidenem datumu dobave oziroma dostave obvestil naknadno po elektronski pošti ali telefonu.

V primeru posebnih zahtev in želja glede dostave lahko svoje želje posredujete na elektronski naslov info@rebamboo.com

Stroški dostave

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, ki naslovniku ponavadi dostavi pošiljko že en dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni. V primeru, da paketa kupec ne prejme v 4-ih delovnih dneh, mora to kupec sporočiti preko elektronske pošte info@rebamboo.com ali na telefonsko številko 041 582 586.

Stroški dostave in pakiranja znašajo 3,45 EUR (z DDV) in so enotni ne glede na velikost paketa. Stroške dostave nakupov v vrednosti 35,00 EUR in več krije ponudnik.

Možen je tudi osebni prevzem na naslovu ponudnika, v Salonu Dekorative Dežman, Izletniška ulica 11, Ribno, 4260 Bled.

Osebni prevzem v salonu dekorative Dežman, Izletniška ulica 11, Ribno, 4260 Bled - See more at: http://www.rebamboo.com/checkout/onepage/#sthash.TfKmNG6I.dpuf
Osebni prevzem v salonu dekorative Dežman, Izletniška ulica 11, Ribno, 4260 Bled - See more at: http://www.rebamboo.com/checkout/onepage/#sthash.TfKmNG6I.dpufnudnik v tem primeru kontaktira naročnika in se dogovori za podrobnosti. (označi ob naročili ribno pri bledu!)