Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Kava Kolektiv 22

10,00 €
Koda produkta: 214

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Kava Papua Nova Gvineja je bonbonček za vse ljubitelje dobre kave. Kava Kolektiva 22 ni le kava. Je napitek najvišje kakovosti, znanega porekla, v katerem se prepletajo sadno-cvetlične note, ki bogatijo njegov okus. Pražena in pakirana v Sloveniji izpod rok družinskega podjetja kavoljubcev.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

V kavi Papua Nova Gvineja se prepletajo okusi mlečne čokolade in breskve s cvetlično zaokroženo noto.


Pakiranje: 130 g

Poreklo: Papua Nova Gvineja

Regija: Eastern Highlands, Papua Nova Gvineja

Proizvajalci: Maloposestne kmetije

Trgatev: maj - avgust

Klasifikacija: PSC A/X

Vrsta: Arusha, Blue Mountain, Typica

Nadmorska višina: 1100 m

Postopek obdelave: mokri

Ekološka pridelava.

 

O Kolektivu 22

Kolektiv predstavlja ljudi s skupnimi cilji in idejami. 22 je letnica rojstva naše stare mame, ki je odraščala v vasici pod Julijskimi Alpami blizu meje z Italijo. Tam so v Trstu skrivaj kupovali dobro kavo.

 

V naši družini nas kava združuje dnevno. Pijemo jo s prijatelji pozimi po smučanju, poleti pred rundo golfa, ob praznovanjih, pogovorih v dvoje, ali pa v toplih večerih na vrtu. Tu je za nas v dobrem in slabem. V Alpah je kava nepogrešljiva osvežitev, ki daje energijo za osvajanje gorskih vršacev. Potreba po tem univerzalnem in brezčasnem napitku predstavlja tudi temeljni kamen našega “kolektiva”.

 

V Kolektivu 22 spoštujemo in cenimo tradicijo kave. Zato vam želimo dati najbolje, kar ta naš kotiček sveta nudi. Kava je pražena po najboljših klasičnih receptih kot so: sodobna svetlejša praženja, 1920 dunajski stil, italijanski in turški stil.

Vse je praženo na svežem alpskem gorskem zraku.