Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Komplet "Zdrav zajtrk"

12,00 €
Koda produkta: 244

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

To preprosto darilo nosi v sebi zelo močno sporočilo in če boste tako darilo nekomu podarili, mu boste to sporočilo tudi prenesli: "Želim ti dober začetek dneva"

Komplet vsebuje:

- Granolo z belo čokolado in jagodami, Fruštek
- skledico za zajtrk (lahko tudi za juho, sladoled, pudinh ali oreščke), Zuperzozial
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Vsako darilo v sebi nosi neko sporočilo in darilo "Po zajtrku se dan pozna" nosi zelo močno, pozitivno in motivacijsko sporočilo.Podarite komplet nekomu, ki vam je pri srcu.

Komplet vsebuje:

- Granolo z belo čokolado in jagodami, Fruštek
- skledico za zajtrk (lahko tudi za juho, sladoled, puding ali oreščke), Zuperzozial. Med barvami skledice so na voljo siva in rumena. Ob naročilo sporočite željeno barvo.

 

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.

-----------------------

Fruštek je hrustljavo dišeča mešanica kosmičev, oreščkov, suhega sadja, medu in oljčnega olja. Slajen je samo z medom in suhim sadjem, zato ni pretirano sladek. Skrbijo, da so sestavine karseda kakovostne in da jih je čimveč iz lokalne in ekološke pridelave, zato sodelujejo s slovenskimi kmetovalci in slovenskimi čebelarji.

Osnovni ponudbi granol nenehno dodajajo različne sezonske okuse, polnozrnate piškotke, žitne ploščice in še in še. Fruštek lahko v miru »pofruštkate« doma, ga vzamete s seboj na pot ali pa ga poklonite kot odlično in malce drugačno darilo. Fruštek je vedno dobra ideja, tako ali drugače :) 

Ne pozabite na jutra!

Da bo zajtrk postal vaš pravi mali ritual, nikar ne pozabite lepega pogrinjka na mizi, šopka cvetlic v vazi in lepe Rebamboojeve skodelice. Zajtrk je še vedno najpomembnejši obrok dneva in Fruštek je ta, ki poskrbi, da boste zajtrkovanje zares vzljubili.