Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Komplet: retro skledice in žličke

34,95 €
Koda produkta: 86

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

V kompletu dobite šest raznobarvnih skledic ter šest pisanih žličk. Naj se zabava začne!

Podorobnosti

Najbolj priljubljen Rebamboo komplet, ki ga obožujejo tako najmlajši kot tudi odrasli, saj je popolne velikosti za odlične sladice. Komplet se dopolnjuje z živahnimi barvami, ki navdušijo, saj vas vsak dan pričaka drugačna, razigrana barvna kombinacija.

V paketu je šest barvitih posodic, z retro pridihom, ki kar kličejo po sadni kupi ali pudingu z malinovim prelivom! Pravzaprav so imenitne za prav vse ure dneva - za jutranje kosmiče, opoldansko sadno malico, zdravilno juho in večerne omakice, ki se podajo k slanim prigrizkom.

MATERIAL/ SESTAVA: bambusova vlakna in koruzni škrob.

MERA SKLEDIC: 10 x 7cm, 225ml / kom

BARVA: raznobarvne

Reciklirano pakiranje

Komplet žličk v veselih, mavričnih barvah, ki razveselijo vsakega! Žličke so izdelane iz popolnoma naravnih materialov, ki ne vsebujejo nevarnih snovi in umetnih barvil in so zato primerne tudi za najmlajše. Odlično se podajo k skledicam za sladkosnede in retro kozarčkom.

MATERIAL/ SESTAVA: bambusova vlakna in koruzni škrob.

MERA ŽLIČK: 13,5x3x1,5 cm

BARVA: večbarvne (kot na sliki)

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.
Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.
Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote.
Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke.
Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.