Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Komplet treh krožnikov

Cena: 21,85 €

Akcijska cena: 15,95 €

Koda produkta: 1

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

Sestavite si pogrinjek v vaših barvah. Sijoče barve, naravi prijazni materiali in gospodinji prijazna uporaba saj so pralni v pomivalnem stroju.

Komplet vsebuje:

- krožnika za majhne grižljajčke

- krožnik za velike grižljaje

- globok krožnik
Dodatni artikli

Podorobnosti

Komplet treh barvitih krožnikov, kjer sami lahko izberete barvo ter tako ustvarite svojo unikatno barvno kombinacijo. Primerni kot krožniki za zabave, piknike, kampiranje. Krožniki so biorazgradljivi in pralni v pomivalnem stroju.

Komplet vsebuje:

- krožnik za majčkene grižljajčke

- krožnik za velike grižljaje

- globok krožnik

 

MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob

MERE: Krožnik za majhne grižljajčke: 20.5 x 1,5 cm, krožnik za velike grižljaje: 27.5 x 2cm, globok krožnik: 15.8 x 7.2 cm

BARVE: ob naročilu nam na naš email naslov posredujte željeno kombinacijo barv! Lahko izbirate med zeleno, oranžno, rumeno, modro in vijolično.

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.