Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Komplet dveh lončkov za na pot

27,00 €
Koda produkta: 199

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Komplet dveh lončkov za na pot, ker so izleti v dvoje lepši!
Ob naročilu lahko sami izberete barvno kombinacijo lončkov.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Ker je v dvoje vse lepše, smo pripravili komplet dveh take-away lončkov po posebni, promocijski ceni. Ob naročilu lahko sami izberete barvno kombinacijo dveh lončkov. Na voljo so naslednje barve:

  • roza
  • modra
  • rumena
  • zelena
  • črna
  • vijolična
Svoj izbor lahko sporočite na info@rebamboo.com

MATERIAL/ SESTAVA: 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob. Pokrovček je iz naravi prijaznega silikona. 

MERE: D 9.5 x V 14.5cm, 400 ml 

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.