Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Majhna sveča WINTER

8,00 €
Koda produkta: 186

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

Popoln praznični vonj, ki bo razveselil vse tiste, ki imajo radi nežne vonje dišečih sveč. Svečka Our Own Candle Company je tudi lepo darilo za sve ljubitelje kakovostnih dišav za dom. Je v majhnem vintage kozarčku in vas bo navdušila z lepim vonjem, od začetka pa do konca gorenja, vseh 30 ur!

Dodatni artikli

Podorobnosti

Popoln praznični vonj, ki bo razveselil vse tiste, ki imajo radi nežne vonje dišečih sveč. Svečka Our Own Candle Company je tudi lepo darilo za vse ljubitelje kakovostnih dišav za dom.

KOLIČINA: Majhen vintage kozarec, 99,5 g, do 30 ur gorenja

IZDELANO: v ZDA

 

Ljubezen do dišečih sveč, je podjetje Our own candle company iz Amerike vodila v iskanje pravi sestavin in načinov, s katerimi bi naredili svečo, ki bi bila iz kvalitetnih sestavin in kljub temu cenovno dostopna kupcu, svečo ki bi lepo in enakomerno gorela, kjer se vosek ne bi nabiral v grudicah ter bi zgorel do konca, svečo, ki bi ohranila enak vonj od začetka pa do konca gorenja, ter ne bi onesnaževala okolja.

S trdim delom, ljubeznijo do sveč in zaupanju vase jim je uspelo. Njihove sveče so iz:

 - najkvalitetnejših sestavin in še vedno dostopne različnim kupcem,

- sveče gorijo 100 ur velike ter 30 ur male sveče,

- ves čas gorenja ohranijo enak vonj

- mešanica parafina in sojineg voska omogoča žive barve, vonj ki napolni prostor ter ima odlično izgorevanje zaradi česar pri gorenju ne nastajajo grudice ter izgori čisto do konca kozarca,

- uporabljajo stenj brez svinca,

- vse sveče so v steklenih kozarcih, ki jih lahko reciklirate, kot tudi pločevinast pokrovček,

- sojin vosek je za razliko od parafina proizvod trajnostne uporabe, ki ne onesnažuje okolja,

- imajo več kot 50 različnih omamnih vonjav, med katerimi boste brez dvoma našli ne le eno, temveč za vsako priložnost, »pravo svečo«.