Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Mala vilica VIJOLIČASTA

3,00 €
Koda produkta: 269

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Male vilice iz babusovih vlaken sedaj lahko kupite tudi posamično. Naredite si komplet po svojem okusu ali pa izberite prav posebno vilico, v najljubši barvi svojega malčka, s katero bo še raje jedel svoje najljubše jedi.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Sedaj te prisrčne male viice lahko kupite tudi posamično. Izberite svojo najljubšo kombinacijo barv ali pa jih kombinirajte z vašimi desertnimi krožnički. Vilice so narejene iz naravnih materialov, so popolnoma varne za uporabo in primerne tudi za hranjenje vaših najmlajših. Pralne so v pomivalnem stroju in biorazgradljive.

BARVA: pastelno vijoličasta

MATERIAL/ SESTAVA:  bambusova vlakna in koruzni škrob ojačana z melaminom

MERE: 13,5 x 2,3 x 0,7 cm

 

ZUPERZOZIAL

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.