Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Otr. kompletek Flamingo

19,95 €
Koda produkta: 41

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Otroški komplet vsebuje krožnik, skledico in kozarec. Vsa posoda je iz naravnih materialov, trpežna a kljub temu biorazgradljiva. Pralna je v pomivalnem stroju.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Komplet za lačne male navihance - kozarec, krožnik in posodica v izvirnem dizajnu. Tako ste lahko prepričani, da vaš otrok jé in pije iz posodic naravnih materialov, ki ne vsebujejo nevarnih snovi ter barvil, obenem pa so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju ter ne vpijajo madežev. Naj tudi vaš otrok odraste z zavedanjem o spoštovanju okolja in recikliranju.

MATERIAL/ SESTAVA: 100% bio-razgradljiv bambus, koruzni škrob in eko - tisk iz soje

MERE: Skledica 7,5 x 9,5 cm, 250 ml Kozarček 15,5 x 4,5 cm Krožniček 20 x 1,5 cm

BARVA: bela (coconut white)

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.