Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Posoda za kosilo

15,95 €
Koda produkta: 88

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Posoda za kosilo je izdelana iz 100% bio-razgradljivih materialov. Pralna je pomivalnem stroju in primerna za dolgoročno uporabo.

Mere: 18,5x12,5x6 cm
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Ste eden tistih, ki mu je zdrava in redna  prehrana še kako pomembna? Potem je posoda za kosilo vaša obvezna oprema saj boste vanjo lahko spravili zdravo kosilce za na pot, v službo ali šolo. Posoda za kosilo s seboj je izdelana iz 100% bio-razgradljivih materialov. Odlična izbira, ki je prijazna do okolja in primerna za dolgoročno uporabo.

MATERIAL/SESTAVA: bambusova vlakna in koruzni škrob, povezana je z elastiko
MERE: 18,5x12,5x6 cm
BARVA: siva

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.