Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Pribor za na pot

9,00 €
Koda produkta: 259

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Pribor za na pot je set, ki ga sestavljajo žlica, vilica in nož. Komplet je povezan s priročnim karabinom, ki omogoča, da ga zapnete kar na nahrbtnik in ga imate tako vedno pri roki.
Pribor je narejen iz naravnih materialov ter zato prijazen vam in planetu.

A must have vsakega backpackerja :)
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli
13,00 €

Podorobnosti

Set žlice, vilice in noža je obvezna oprema vsakega popotnika. Komplet je povezan s karabinom, kar omogoča, da ga hitro zapnete ali odpnete. Če potujete v brezskrbnem stilu in veste, da si boste morali kakšen obrok pripraviti tudi sami, je pribor za na pot prava izbira za vas. 

BARVA: pastelno zelena (willow green)

MATERIAL: bambusova vlakna in koruzni škrob, ojačan z melaminom (melamin reisin)

VELIKOST: 17 x 4.3 x 1.5 cm


ZUPERZOZIAL

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.