Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Rebamboo gre na pot

25,90 €
Koda produkta: 90

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Komplet vsebuje posodo za kosilo in potovalni lonček. Idealna kombinacija za vse, ki živijo hiter tempo življenja in imajoradi svoje najljubše prigrizke in napitke vedno pri roki.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

V hitrem tempu življenja sta rebamboo take away posoda za kosilo in fin potovalni lonček odlična izbira za na pot. Posoda za kosilo s seboj in potovalni lonček sta izdelana iz 100% bio-razgradljivih materialov. Odlična izbira, ki je prijazna do okolja in primerna za dolgoročno uporabo.

Posoda za kosilo:

MATERIAL/SESTAVA: bambusova vlakna in koruzni škrob, povezano z elastiko

MERE: 18,5x12,5x6 cm

BARVA: siva

 

Fin potovalni lonček:

MATERIAL/ SESTAVA: bambusova vlakna in koruzni škrob. Pokrovček je iz naravi prijaznega silikona.

MERE: D 9.5 x V 14.5cm, 400 ml

BARVA: siva

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.