Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Set za mleko in sladkor BEL

16,00 €
Koda produkta: 172

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Popoln kavni komplet, sladkornica z žličko in lonček za mleko.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Popoln kompletek, sladkornica in lonček za mleko s katerim bodo vaše čajanke popolne.

MATERIAL/SESTAVA: mešanice mletega bambusa in koruze, pokovček iz plute

MERE: posodica za sladkor 7,8 x 6,5 cm, 150ml + mini žlička za serviranje. Velikost posodice za mleko 7 x 8,5 cm, 200 ml

BARVA: bela

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.