Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Bambusove slamice

13,00 €
Koda produkta: 254

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Set sestavlja 6 bambusovih slamic v naravni barvi bambusa, ki so primerne za večkratno uporabo. Poleg slamic prejmete tudi priročno ščetko za čiščenje.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Vsakodnevno se zavrže miljarda plastičnih slamic, ki se jih ne da reciklirat, zato končajo v kakšnem prelepem morju nekje na drugem koncu sveta. Zakaj ne bi raje izbrali bambusovih slamic podjetja Zuperzozia, ki jih lahko ponovno uporabite? Poleg slamic, prejmete tudi priročno ščetko za čiščenje, s katero bodo vaše slamice vedno pripravljene na novo zabavo.

 

BARVA:

- slamice so v naravni barvi bambusa 


MERE: dolžina 19 cm, premer cca 0,8 cm (debelina slamic variira)

 

MATERIAL:

- 100% naravni materiali

- koruzni škrob

- bambusova vlakna

 

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE:

- ročno s priloženo ščetko

 

ZUPERZOZIAL

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.