Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Super skleda PASTELNO ZELENA

15,00 €
Koda produkta: 255

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Velika skleda za solate, testenine ali kokice. Izjemno vzdržljiva in pralna v pomivalnem stroju.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Velika skleda je osnova vsakega doma - polna kokic na filmski večer, osvežilnega sadja na družinskem pikniku ali pa barvite solate ob kosilu. Je mama vseh skled, zato ni le izjemno funkcionalna, pač pa tudi okolju prijazna, vzdržljiva ter prijetne, naravne in rahlo grobo teksture.

MATERIAL/ SESTAVA: 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob

MERE: XL 24 x 11 cm

BARVA: Pastelno zelena (willow green)


Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.