Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Super solatni set

23,90 €
Koda produkta: 3

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Priprava solat ni bila še nikdar tako zabavna. Velika prostorna skleda in praktičen pribor za mešanje, bo olajšalo vašo pripravo solat ali testenin.  Material iz  bambusovih vlaken in koruznega škroba vas bo osvojil s svojo prijetnostjo in kmalu si ne boste znali več predstavljati, da bi solato pripravili v plastični ali kovinski skledi.


MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob


MERE: Super skleda; XL 24 x 11 cm, lahko izbirate med vijolično, zeleno, oranžno, rumeno in modro.


            Solatni set; D: 27.5 x Š 7 x V 3cm, lahko izbirate med zeleno, oranžno, rumeno, modro in vijolično.


BARVE: ob naročilu nam posredujte na naš e-mail naslov željeno kombinacijo barv!

V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Super solatni set posode in barvitih eko mešalk vas bo navdušil, saj je veliko boljša izbira kot priprava solate v plastični posodi in mešanje s kovinskim priborom.

Komplet vsebuje:

- Super skleda

- Solatni set

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.