Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Skledice za prigrizke SIVE

20,00 €
Koda produkta: 256

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Vsi imamo radi prigrizke. Nekateri zdrave, drugi slane in tretji sladke. Da boste lahko zadovoljili vsem trem okusom hkrati, priporočamo trojne skledice za prigrizke.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Trojne skledice za prigrizke poskrbijo za vse okuse hkrati. Vsaka posodica je velikosti 200 ml ter prenese tako mrzlo kot vročo (do 70°C). Krožnik in skledice so pralni v pomivalnem stroju ter biorazgradljivi.

BARVA:

- siva

MERE:

27.5 x 9.5 x 5.5cm

MATERIAL:

-70-80% organske sestave iz bambusovih vlaken in koruznega škroba

- ojačano z melaminom (melamin reisin)

 

ZUPERZOZIAL

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.