Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Velika skodelica ZELENA

7,00 €
Koda produkta: 213

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Velika, široka skodelica, za vroče ali hladne vsebine. Še posebe rada ima belo kavo z veliko pene.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Velika, široka skodelica z ročajem, je primerna tako za čaj in belo kavo z veliko pene, kot tudi kosmiče, puding ali čokolešnik. Primerna je tako za hladne kot tudi vroče vsebine.

MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob

MERE: 15,5 x 12,5 x 7,1 cm, 375 ml

BARVA: ZELENA

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.