Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Vilica bambus posamično

3,00 €
Koda produkta: 210

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Lepa in barvita mala vilica iz naravnih materialov. Primerna je tudi za hranjenje vaših najmlajših. Izbirate lahko med paleto živih barv.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Vilice iz bambusovih vlaken, so narejene iz naravnih materialov. So popolnoma varne za uporabo in primerne tudi za hranjenje vaših najmlajših. Pralne so v pomivalnem stroju in biorazgradljive.

Posamične vilice si izberete iz palete živih barv. Na slikah boste našli vse barve naših vilic. Ob naročilu le napišite želeno barvo.

MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob

MERE: 13,5 x 2,3 x 0,7 cm

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.