Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Žlička bambus posamično

3,00 €
Koda produkta: 209

Dobavljivost: Ni na zalogi

Kratek opis:

Lepa in barvita žlička iz naravnih materialov.
Z njo vam bo šel jogurt še bolj v slast. Primerna je tudi za hranjenje vaših najmlajših. Izbirate lahko med paleto živih ali pastelnih barv.
Dodatni artikli

Podorobnosti

Žličke iz bambusovih vlaken, so narejene iz naravnih materialov. So popolnoma varne za uporabo in primerne tudi za hranjenje vaših najmlajših. Pralne so v pomivalnem stroju in biorazgradljive.

Posamične žličke si izberete iz palete živih ali palete pastelnih barv. Na slikah boste našli vse barve naših žličk. Ob naročilu le napišite želeno barvo.

MATERIAL/ SESTAVA 100% bio-razgradljiv bambus in koruzni škrob

MERA: 13,5x3x1,5

 

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.