Košarica - 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Vrni se na prejšno stran

Žlička SIVA

3,00 €
Koda produkta: 278

Dobavljivost: Na zalogi

Kratek opis:

Male bambusove žličke v pastelnih barvah sedaj na voljo tudi posamično. Preneseje tako hladne kot vroče (do 70°C) temperature. Primerne tudi za najmlajše.
V košarico
Dodaj v primerjavo
Dodaj na seznam želja
Dodatni artikli

Podorobnosti

Posamezne žličke v pastelnih barvah iz naravnih materialnov vas bodo očarale s svojimi nežnimi barvami. Izbirate lahko med šestimi odtenki. Žličke so izdelane iz popolnoma naravnih materialov, ki ne vsebujejo nevarnih snovi in umetnih barvil in so zato primerne tudi za najmlajše. Odlično se podajo k skledicam za sladkosnede in retro kozarčkom.

MATERIAL/ SESTAVA: 100% bio-razgradljiv bambus in koruza

MERE: 13,5x3x1,5 cm

BARVA: pastelno siva

 

ZUPERZOZIAL

Jedilni pribor Zuperzozial je izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in povezan s smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku. Pike in majhne barvne razlike med proizvodi naredijo jedilni pribor Zuperzozial še bolj naraven. To seveda ni plastika.

Prav zaradi svoje naravne sestave, je jedilni pribor Zuperzozial priljubljen za serviranje prvih otroških obrokov (otroški jedilni seti) ter pri kamperistih.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote. 

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke. 

Ob pravilni uporabi lahko v proizvodih Zuperzozial uživate vrsto let.